Question marks in the menu

Discuss whatever you want here--both QB and non-QB related. Anything from the DEF INT command to the meaning of life!

Moderators: Pete, Mods

Post Reply
User avatar
Pete
Site Admin
Posts: 882
Joined: Sun Dec 07, 2003 9:10 pm
Location: Candor, NY
Contact:

Question marks in the menu

Post by Pete » Tue Dec 28, 2004 10:24 pm

Hey, does anybody else see a whole bunch of ????s in the menu on the front page? When I load just the main page in Firefox, I see four ????s in front of the indented right-pointing arrows.

I have no idea why this is showing up. When I load this page up in Internet Explorer it looks normal, and when I load up any of the other pages it looks the same.

It might be because the front page is PHP and most of the rest of the site is SHTML... but why would this appear all of the sudden?

Anyone have an idea?

User avatar
Pete
Site Admin
Posts: 882
Joined: Sun Dec 07, 2003 9:10 pm
Location: Candor, NY
Contact:

Post by Pete » Tue Dec 28, 2004 10:40 pm

hmmm... it seems to come and go too

I just loaded the site up in Firefox and no ????s.... then I pressed refresh and they were back.

I don't get it.

User avatar
{Nathan}
Veteran
Posts: 1169
Joined: Thu Aug 19, 2004 6:08 pm
Location: The wetlands of central Ohio, USA
Contact:

Post by {Nathan} » Wed Dec 29, 2004 10:31 am

I use firefox every time I look at this web page, but I never see any ???s. I at least never NOTICE it and I just checked.
Image

Z!re
Veteran
Posts: 887
Joined: Wed Aug 04, 2004 11:15 am

Post by Z!re » Wed Dec 29, 2004 5:55 pm

Never seen any in IE, that i've noticed atleast
I have left this dump.

User avatar
Piptol
Newbie
Posts: 1
Joined: Fri Oct 22, 2004 2:42 pm
Location: England

Post by Piptol » Thu Dec 30, 2004 4:37 pm

Looks fine in Opera 7 too.

Post Reply