Qb45 Returns

Announce and discuss the progress of your various programming-related projects...programs, games, websites, tutorials, libraries...anything!

Moderators: Pete, Mods

Post Reply
QB News
Site Admin
Posts: 44
Joined: Sun Jun 20, 2004 6:52 pm

Qb45 Returns

Post by QB News » Sun May 29, 2005 4:46 pm

<p align="right"><b><font size=3>May 29, 2005</font></b></p>

<p><font size=3><b>Qb45 Returns</b></font></p>
<p><font size=3>We're back, and better than ever.</font></p>
<p>After three long years, we've pulled a Pete, got our act together, and relaunched Qb45.com, good and Nukeless.
<br>
<br>http://www.qb45.com

<br>

<p align="right"><font size="3"><b>Submitted by

<a href="mailto:spam@betterwebber.com">Jofers</a>

</b></font>
</p>

User avatar
The Walrus
Veteran
Posts: 85
Joined: Fri Apr 01, 2005 7:19 am
Location: Denmark
Contact:

Post by The Walrus » Tue May 31, 2005 5:04 pm

I go to www.qb45.com and I see, well, nothing..?
If swimming is so good for your figure, how do you explain walruses?

Todd Suess

Post by Todd Suess » Wed Jun 01, 2005 3:18 pm

I went there, and it turned up fine. Did you try it in another browser? Sometimes when I browse sites in Internet Explorer, they won't show up, but in FireFox, I get them perfectly.

Todd

User avatar
Pete
Site Admin
Posts: 881
Joined: Sun Dec 07, 2003 9:10 pm
Location: Candor, NY
Contact:

Post by Pete » Wed Jun 01, 2005 6:14 pm

It doesn't render properly in IE 5.1 for Mac either.

User avatar
The Walrus
Veteran
Posts: 85
Joined: Fri Apr 01, 2005 7:19 am
Location: Denmark
Contact:

Post by The Walrus » Wed Jun 01, 2005 7:30 pm

I can't view it in either FF or IE :(
If swimming is so good for your figure, how do you explain walruses?

Jocke The Beast!

Post by Jocke The Beast! » Thu Jun 02, 2005 8:28 am

I have the same problem...(tried IE and FF).

I also have the same problem with http://qbxl.net and http://rpg-dev.net

:roll:

User avatar
The Walrus
Veteran
Posts: 85
Joined: Fri Apr 01, 2005 7:19 am
Location: Denmark
Contact:

Post by The Walrus » Thu Jun 02, 2005 9:17 am

Me too :?:
If swimming is so good for your figure, how do you explain walruses?

User avatar
Pete
Site Admin
Posts: 881
Joined: Sun Dec 07, 2003 9:10 pm
Location: Candor, NY
Contact:

Post by Pete » Thu Jun 02, 2005 3:48 pm

All three of those sites are hosted on the same server (Fling-Master's)... so that's the problem.

When i said it wouldn't work in IE 5.1 for Mac, I meant that the site doesn't display properly... but I can at least see it. :)

Anyway, you can visit these sites through a proxy such as http://www.the-cloak.com . (You can't post on the message boards unless you pay for the service though, and the amount of data you download is very limited.)

User avatar
Jocke The Beast
Coder
Posts: 20
Joined: Fri Jul 23, 2004 3:42 am
Location: Sweden
Contact:

Post by Jocke The Beast » Fri Jun 03, 2005 9:23 pm

Yeah, I've tried "the-cloak" and it works (and as u say: one can't post at messageboards etc.). But why does this problem occur and how do I solve it?
Image
Website: http://jockethebeast.phatcode.net
"Some men get the world, other men get ex hookers and a trip to Arizona."

User avatar
Pete
Site Admin
Posts: 881
Joined: Sun Dec 07, 2003 9:10 pm
Location: Candor, NY
Contact:

Post by Pete » Fri Jun 03, 2005 9:51 pm

Some servers simply don't allow access to people in certain territories.

Walrus, you're from Denmark, and Jocke, you're from Sweden, right?

Maybe this server won't let people in Scandinavia visit.... but I don't know for sure.

User avatar
Jocke The Beast
Coder
Posts: 20
Joined: Fri Jul 23, 2004 3:42 am
Location: Sweden
Contact:

Post by Jocke The Beast » Sat Jun 04, 2005 3:31 pm

Nah...I can access all three sites from other computers then my own...perhaps it's something with my broadband supplier...irritating...

And yeah, I'm from Sweden! 8)
Image
Website: http://jockethebeast.phatcode.net
"Some men get the world, other men get ex hookers and a trip to Arizona."

Z!re
Veteran
Posts: 887
Joined: Wed Aug 04, 2004 11:15 am

Post by Z!re » Sat Jun 04, 2005 5:05 pm

Sites work fine for me.. although slow..

Sweden..


Could be a DNS problem?


Had it with plantasy a while back, some swedish DNSs didnt allow it to resolve.. giving a 404 or timeout..

Problem solved now though, dunno how or why..
I have left this dump.

Post Reply