Cannot post code!

If you have questions about any aspect of QBasic programming, or would like to help fellow programmers solve their problems, check out this board!

Moderators: Pete, Mods

Post Reply
User avatar
burger2227
Veteran
Posts: 2406
Joined: Mon Aug 21, 2006 12:40 am
Location: Pittsburgh, PA

Cannot post code!

Post by burger2227 » Mon Mar 03, 2008 3:03 pm

Code gets messed up when using <or>
Please acknowledge and thank members who answer your questions!
QB64 is a FREE QBasic compiler for WIN, MAC(OSX) and LINUX : https://www.qb64.org/forum/index.php
Get my Q-Basics demonstrator: https://www.dropbox.com/s/fdmgp91d6h8ps ... s.zip?dl=0

Sinuvoid
Veteran
Posts: 155
Joined: Wed Jul 25, 2007 8:20 am

Post by Sinuvoid » Mon Mar 03, 2008 3:12 pm

Remove the < > :P

User avatar
Mentat
Veteran
Posts: 409
Joined: Tue Aug 07, 2007 3:39 pm
Location: NC, US

Post by Mentat » Mon Mar 03, 2008 9:16 pm

Maybe use " | " instead?
For any grievances posted above, I blame whoever is in charge . . .

User avatar
Patz QuickBASIC Creations
Veteran
Posts: 399
Joined: Wed Mar 02, 2005 9:01 pm
Location: Nashville, Tennessee
Contact:

Post by Patz QuickBASIC Creations » Tue Mar 04, 2008 10:51 pm

Use the option to "Disable HTML in this post". Usually fixes code posting problems.

User avatar
burger2227
Veteran
Posts: 2406
Joined: Mon Aug 21, 2006 12:40 am
Location: Pittsburgh, PA

Thanks

Post by burger2227 » Thu Mar 13, 2008 1:46 pm

I will try without HTML

Ted
Please acknowledge and thank members who answer your questions!
QB64 is a FREE QBasic compiler for WIN, MAC(OSX) and LINUX : https://www.qb64.org/forum/index.php
Get my Q-Basics demonstrator: https://www.dropbox.com/s/fdmgp91d6h8ps ... s.zip?dl=0

Post Reply