Memory Use

If you have questions about any aspect of QBasic programming, or would like to help fellow programmers solve their problems, check out this board!

Moderators: Pete, Mods

Post Reply
Rocket Boy
Coder
Posts: 19
Joined: Thu Sep 08, 2005 3:14 am
Contact:

Memory Use

Post by Rocket Boy » Wed Nov 02, 2005 3:02 am

I know there's a limit to how much memory you can use in Qb, but is there a way to check how much you're using?

RayBritton
Veteran
Posts: 109
Joined: Thu Feb 10, 2005 12:38 pm

Post by RayBritton » Wed Nov 02, 2005 11:13 am

the limit is 640k to tell how run the program if it doesn't crash then you haven't used it all

User avatar
{Nathan}
Veteran
Posts: 1169
Joined: Thu Aug 19, 2004 6:08 pm
Location: The wetlands of central Ohio, USA
Contact:

Post by {Nathan} » Wed Nov 02, 2005 3:24 pm

Check QB's help for the FREE command (and related are good too)
Image

Post Reply